Εδώ είναι πώς να δωρίσει ποδήλατα, γεύματα + περισσότερα για την ιατρική Frontliners

(SPOT.ph) Είμαστε επίσημα στην ημέρα θεός-ξέρει-τι της συνεχιζόμενης πανδημίας COVID-19. Καθώς η μάχη συνεχίζεται, οι ιατρικοί μας frontliners έχουν παραμείνει ακλόνητοι στις προσπάθειές τους. Μπορεί να θυμάστε κατά τους πρώτους μήνες της καραντίνας πώς υπήρξε μια τεράστια έκχυση της βοήθειας για τους εργαζομένους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, και εξακολουθούν να χρειάζονται όλη τη βοήθεια που θα μπορούσαν να πάρουν. Εκτός από το να κάνει το μέρος σας στην παρακολούθηση των κατευθυντήριων γραμμών για την υγεία και την ασφάλεια, υπάρχουν διάφοροι τρόποι που μπορείτε να βοηθήσετε εκείνους στην πρώτη γραμμή. Μαζεύουμε μερικά μέρη και ομάδες στις οποίες μπορείτε να δωρίσετε.

Επίσης διαβάστε:
Banding Μαζί: Λέξεις για να εμπνεύσει, από τις πρώτες γραμμές
10 μέρη όπου μπορείτε να δωρίσετε τις παλαιές συσκευές σας στους σπουδαστές που έχουν ανάγκη

Δώστε ένα χέρι βοηθείας στους frontliners μας μέσω αυτών των κινήσεων δωρεάς:
Αυτή η online κοινότητα υπάρχει από τον Μάρτιο-ακριβώς όταν ξεκίνησε η καραντίνα-και δημιουργήθηκε με στόχο να βοηθήσει τους frontliners. Κινητικότητα είναι ένα τεράστιο ζήτημα για τους ιατρικούς εργαζόμενους εν μέσω των λίγων επιλογών για τις δημόσιες συγκοινωνίες, και αυτό είναι όπου κύκλους ζωής PH έρχεται in. Κύριος στόχος τους είναι να δώσουν ποδήλατα σε όλους τους τύπους βασικών εργαζομένων, αλλά έχουν επίσης οργανώσει online παζάρια για να συγκεντρώσουν κεφάλαια και για αυτούς. Δεν υπάρχει καθορισμένο ποσό, αν και η ομάδα σημειώνει ότι ένα ποδήλατο είναι περίπου P5.000. Μπορείτε να δωρίσετε μέσω της ηλεκτρονικής τους φόρμας.

Ένας άλλος τρόπος που μπορείτε να βοηθήσετε frontliners να φτάσετε στους χώρους εργασίας τους είναι μέσω του Δανείστε ένα ποδήλατο κοινότητα. Αυτή η σελίδα συνδυάζει ένα frontliner που χρειάζονται ένα ποδήλατο με κάποιον πρόθυμο να δανείσει το δικό τους. Τον Αύγουστο, περιελάμβαναν επίσης τη δυνατότητα δωρεάς ποδηλάτων. Αν θέλετε να δωρίσετε ή να δανείσετε ένα ποδήλατο ή να βοηθήσετε με κάποιον άλλο τρόπο, μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα σε [email protected] ή να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω της σελίδας τους στο Facebook.

Αυτό το ήδη δημοφιλές carinderia στο Sampaloc, Μανίλα, ήταν ένα από τα πρώτα ιδρύματα τροφίμων για να στραφούν προς τη διατροφή frontliners μας-και έχουν κολλήσει με αυτό από τότε, κερδίζοντας ακόμη μεγαλύτερη δημοτικότητα για τις ανιδιοτελείς προσπάθειές τους. Το Heaven’s Touch προσγειώθηκε ακόμη και στην online εκπομπή του Angel Locsin Iba Yan τον Αύγουστο. Έχουν δωρίσει περισσότερα από 6.500 πακέτα τροφίμων σε βασικούς εργαζόμενους και όσους έχουν ανάγκη από την τελευταία καταμέτρηση τους στις 12 Σεπτεμβρίου. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους για να προσφέρετε χρηματική ή σε είδος βοήθεια μέσω της σελίδας τους στο Facebook.

 

Leave a Comment