Εδώ είναι 4 τρόποι για να ξεφύγουν από την πραγματικότητα μετά από μια κουραστική μέρα στην εργασία

Συγχαρητήρια!! Έχετε κάνει μέσα από μια άλλη δύσκολη μέρα του hustling μέσω της εργασίας, κύλιση μέσα από κάποια άγρια νέα, και απλά κάνει το καλύτερό σας σε μια πολύ τρελή στιγμή. Είναι πάντα μια πρόκληση, αλλά τα κατάφερες, με ταλέντο.

Ξέρεις τι σου αξίζει; Ένα διάλειμμα. Και αν ψάχνετε για κάποιες νέες ιδέες για να αλλάξετε την ψύξη σας απόψε, έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Ακολουθούν μερικές ιδέες που θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε:

Για πολλούς από εμάς, δεν υπάρχει πραγματικά καλύτερος τρόπος για να τελειώσει την εβδομάδα από ό, τι δίνοντας στον εαυτό σας μια συνεδρία περιποίησης-ένα μακρύ ντους, μια μάσκα προσώπου, τα έργα-και κλοτσιές πίσω με ένα K-Drama (ένα μπουκάλι soju και Yakult είναι ένα μπόνους!). Αν έχετε τη διάθεση να αφήσετε το πεπρωμένο να αποφασίσει τη λίστα παρακολούθησης σας, μπορείτε να συντονιστείτε στο KBS World για μια καταπληκτική σύνθεση των δράματα για να σας πάρει γαντζώθηκε. Υπάρχει ειδύλλιο-φαντασία Blade Man, για έναν άνθρωπο καταραμένος να έχει την άνοιξη λεπίδα από το σώμα του κάθε φορά που θυμώνει? Μελόδραμα Man in Veil, μια ιστορία ενός ανθρώπου κόλαση-λυγισμένα για εκδίκηση? και ρομαντική κωμωδία Σπιτική Ιστορία Αγάπης, η οποία αφηγείται την ιστορία Samgwang Villa και τους χαρακτήρες που έχουν συγκεντρωθεί σε αυτό.

Αν δεν είστε στη διάθεση να κρυώσει, τότε γιατί να μην διαφημιστική εκστρατεία τον εαυτό σας επάνω; Το να πιάσεις έναν αγώνα με μεγάλα στοιχήματα μπορεί να σου κάνει το αίμα να αντλείει. Οι τελικοί του ΝΒΑ για το 2020 είναι εδώ και θα δούμε επιτέλους τους νικητές της Ανατολικής Διάσκεψης και της Δυτικής Διάσκεψης να μάχονται για να γίνουν οι Πρωταθλητές του 2020. Pro συμβουλή: Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα τα παιχνίδια του 2020 NBA Finals ζωντανά στο NBA TV Φιλιππίνες.

Ξοδεύοντας τόσο πολύ χρόνο στο σπίτι, μερικές φορές ξεχνάμε ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα στον κόσμο από τη μεγάλη πόλη. Αφήστε το National Geographic να σας μεταφέρει στη θάλασσα με τα Ψάρια της Ημέρας, όπου ο οικοδεσπότης Clarke Gayford μας μεταφέρει σε μερικούς από τους καλύτερους προορισμούς γύρω από τον Ειρηνικό για να μάθουμε για τα βιώσιμα επιτραπέζια ψάρια. Κάθε επεισόδιο διαθέτει μια όμορφη τοποθεσία, προβάλλοντας την αλιεία, καταδύσεις, και το μαγείρεμα των αλιευμάτων-είναι όλα πολύ σοβαρή δράση αλιείας.

Η τέταρτη σεζόν του Fish of the Day κάνει πρεμιέρα στις 5 Οκτωβρίου στις 10:00 μ.m. στο National Geographic.

Υποδοχής νύχτα ταινία με το fam

Πότε ήταν η τελευταία φορά που εσύ και η οικογένειά σου κάνατε κάτι μαζί στο σπίτι; Αν έχει περάσει καιρός, τότε το βράδυ της Παρασκευής θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη στιγμή για να hunker κάτω για μια κλασική βραδιά ταινία, πλήρης με ποπ κορν και σνακ. Μπορεί να θέλετε να συντονιστείτε στο Fox Movies στις 24 Οκτωβρίου στις 9:00 μ.μ.m. για το δράμα Lucy στον ουρανό. Ή αν προτιμάτε να παρακολουθήσετε κάτι διαφορετικό, σας συνιστούμε να πιάσει το Πρώτο Πλάνο στις 23 Οκτωβρίου, 10:00 μ.m. στο RED BY HBO-αυτή η νοτιοκορεατική ταινία είναι για μια οδυνηρά ντροπαλός πωλητής φαρμάκων που βρίσκει τον εαυτό του να κάνει φίλους και το κλείσιμο ασχολείται αφού βρίσκει μια μαγική γραβάτα.

 

Leave a Comment