Τέχνη στο πάρκο 2020 πηγαίνει σε απευθείας σύνδεση

(SPOT.ph) Με τους ανθρώπους συνιστάται να μείνουν στο σπίτι εν μέσω της πανδημίας, οι τέχνες και ο τομέας του πολιτισμού προσπαθεί το καλύτερό τους για να προσαρμοστούν, ενώ εξακολουθεί να παραδίδει τέχνη στο κοινό τους: Cinemalaya 2020 πηγαίνει σε απευθείας σύνδεση, περισσότερα έργα φιλιππίνων και μιούζικαλ είναι streaming στο YouTube, και γκαλερί τέχνης κατέχουν εκθέματα μέσω του Διαδικτύου. Το Art in the Park 2020—το οποίο αναβλήθηκε μια εβδομάδα πριν ανοίξει στις 15 Μαρτίου— ετοιμάζεται επίσης να φέρει τα έργα τέχνης τους στον εικονικό χώρο. Σε ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στις 18 Ιουλίου, αποκαλύφθηκε ότι το Art in the Park 2020 θα συνδεθεί στο διαδίκτυο από τις 10 έως τις 17 Αυγούστου. Συνιστάται στους θαυμαστές να ενεργοποιήσουν τις ειδοποιήσεις για τις δημοσιεύσεις τους, ώστε να είστε πάντα ενημερωμένοι για τις ανακοινώσεις τους.

Από το 2006, η ετήσια Τέχνη στο Πάρκο-γνωστή ως Art Fair Φιλιππίνες πιο προσιτό αντίστοιχο-καλεί το Πάρκο Jaime Velasquez στο Salcedo Village, Makati City, το σπίτι του. Η είσοδος ήταν πάντα ελεύθερη, και τα έργα που πωλούνται έχουν ένα ανώτατο όριο P50.000. Τα έργα τέχνης—από πίνακες ζωγραφικής μέχρι γλυπτά, από φωτογραφίες μέχρι κομμάτια μεικτών μέσων—είναι τοποθετημένα στο έδαφος, στοιβαγμένα μέσα σε κουτιά ή τοποθετημένα δίπλα-δίπλα μέσα σε μικρούς θαλάμους. δίνοντας τέχνη στο πάρκο μια χαλαρή ατμόσφαιρα.

Όταν η εκδήλωση ακυρώθηκε τον Μάιο, οι διοργανωτές του Art in the Park δήλωσαν ότι η εκδήλωση του Σαββατοκύριακου θα επαναπρογραμματιστεί αργότερα το 2020. Αλήθεια αρκετά, η υπαίθρια έκθεση τέχνης πιέζει μέσα από σύντομα.

 

Leave a Comment