10 κοινά λάθη γονέων εγκαταστάσεων που να κάνετε

(SPOT.ph) Τα φυτά είναι ένα από τα πολύ λίγα φωτεινά σημεία του 2020. Η μετατροπή σε ένα πλήρες plantita ή plantito είναι ένας από τους λίγους τρόπους που μπορούμε να έχουμε κάποια ομοιότητα του ελέγχου πάνω από κάτι σε αυτό το άγριο γύρο του έτους-και σε μια λιγότερο υπαρξιακή σημείωση, τη φροντίδα των μικρών φυλλώδη μωρά συμβαίνει ακριβώς να είναι πολύ ευχάριστη. Αν είσαι αρχάριος κηπουρός, θα μαζέψουμε συνηθισμένα λάθη που μπορεί να κάνεις. Μπορείτε να θελήσετε να σημειώσετε αυτών έτσι οι εγκαταστάσεις σας αυξάνονται καλά κάτω από τη φροντίδα σας.

Επίσης διαβάστε:
10 είδη αποφάγια κουζινών μπορείτε να αυξηθείτε ως εγκαταστάσεις
10 κανάλια YouTube για να ακολουθήσει εάν παίρνετε στην κηπουρική
10 σε απευθείας σύνδεση καταστήματα για να σας πάρει αρχισμένος στην κηπουρική χορταριών

Ενεργοποιήστε τον πράσινο αντίχειρά σας αποφεύγοντας αυτά τα 10 κοινά λάθη που φροντίζουν τα φυτά:
Μπορεί να φαίνεται σαν το πιο προφανές πράγμα στον κόσμο, η οποία είναι πιθανώς ο λόγος που είναι ένα τέτοιο κοινό λάθος. Μην αγοράζετε απερίσκεπτα τις εγκαταστάσεις χωρίς να κάνετε την κατάλληλη έρευνα πρώτα. Μπορεί να καταλήξετε να αγοράζετε κάτι σαν palmera και το σχέδιο για να το κρατήσει σε εσωτερικούς χώρους-μόνο για να ξεπεράσει γρήγορα το χώρο του ή χειρότερα, μαραζώνει στη σκιά. Προτού να αγοράσετε το πρώτο μωρό εγκαταστάσεων σας, σιγουρευτείτε ότι είναι κατάλληλο για το περιβάλλον που προγραμματίζετε να το βάλετε μέσα. Δεν είναι όλα τα φυτά ίδια! Παραδείγματος χάριν, οι περισσότεροι κάκτοι και τα παχύφυτα ευδοκιμούν στις ηλιόλουστες, ξηρές περιοχές αλλά υπάρχουν μερικοί, όπως το Schlumbergera, το οποίο προέρχεται από τα τροπικά δάση, που προτιμούν τα μέρη της υγρασίας.

Μπορεί επίσης να κάνει βροχή πάνω από τα μωρά σας λίγο πάρα πολύ. Ενώ ο κανόνας του αντίχειρα υπαγορεύει δύο φορές την ημέρα στην ξηρή περίοδο και μία φορά όταν είναι βροχερός, μπορεί να θέλετε να προσέξετε για σημάδια υπερθαλάμισιμα και να ρυθμίσετε αναλόγως. Οι εγκαταστάσεις που έχουν υπερποτιστεί τείνουν να έχουν τα limp, κιτρινωπό φύλλα, μια μάλλον μουχλιασμένη μυρωδιά γύρω από τους, καθώς επίσης και τα ενοχλητικά έντομα που πετούν γύρω. Μπορείτε να ερευνήσετε πόσο συχνά ο τύπος εγκαταστάσεων σας πρέπει να ποτιστεί ή να αισθανθείτε επίσης το χώμα και το νερό των εγκαταστάσεων όταν αισθάνεται λίγο ξηρό. Θα πάρει πιθανότατα κάποια δοκιμή και λάθος, αλλά τελικά θα βοηθήσει στην πρόληψη της σήψης ρίζας.

Μιλώντας για σήψη ρίζας, να είστε βέβαιος να πάρει τα δοχεία που έχουν τις κατάλληλες τρύπες αποξηράνσεων. Γνωρίζουμε ότι είναι δελεαστικό να κρατήσετε τα φυτά σας σε ωραία γλάστρες-τρύπες είναι καταδικασμένη-αλλά μας εμπιστεύονται ότι θα είναι καλύτερο για αυτούς μακροπρόθεσμα. Η κατάλληλη αποξήρανση σημαίνει λιγότερες πιθανότητες των ριζών των εγκαταστάσεών σας που εμποτίζονται στο νερό και που σαπίζουν. Μπορείτε να βάλετε τα μωρά εγκαταστάσεων σας σε έναν δίσκο για να κρατήσετε το υπερβολικό νερό από να στάξετε και να τοποθετήσετε τα βότσαλα στη βάση του δοχείου σας για την πρόσθετη υποστήριξη ρίζας. Ακριβώς να είστε βέβαιος να πετάξει το υπερβολικό νερό που συλλέγεται στους δίσκους όσο το δυνατόν συχνότερα.

Πολύ λίγο νερό
Στο αντίθετο άκρο του φάσματος, μπορείτε εξίσου εύκολα να ξεχάσετε να ποτίσετε τις εγκαταστάσεις σας ακριβώς όσο μπορείτε να τις υπερποτίσετε. Εάν τα φύλλα των εγκαταστάσεών σας συρρικνώνονται και γυρίζουν καφετιά, κατόπιν να είναι χρόνος να επανεξεταστούν οι συνήθειες ποτίστησής σας και τα πράγματα μανιβέλας επάνω. Ένα άλλο σαφές σημάδι οι εγκαταστάσεις σας χρειάζονται περισσότερο νερό είναι με να αγγίξει το χώμα αν είναι σχεδόν σκόνη, στη συνέχεια, βγάλτε το δοχείο ποτού. Μην φοβάστε να πάρετε όλα επάνω στο ρύπο κατά τη φροντίδα των μωρών εγκαταστάσεων σας!

 

Leave a Comment