4 σημάδια η θέση σας είναι #ApartmentGoals

Παραδέξου το: η άνοδος των άμεσων σεφ και plantitas και plantitos σε απευθείας σύνδεση σας ενέπνευσε να πάρετε τα πράγματα μέχρι μια εγκοπή στο σπίτι. Αυτό έχει απόλυτο νόημα, δεδομένου του ελεύθερου χρόνου που έχετε αυτές τις μέρες, και το πλήθος των φιλόδοξων μανταλάκια στο διαδίκτυο. Πλέον, είστε στο σπίτι πιο συχνά: Μπορεί επίσης να περιβάλλουν τον εαυτό σας με πράγματα που φαίνονται καλά και λειτουργούν καλά.

Έτσι, με την εύκολη βελτίωση του χώρου σας χρησιμοποιώντας σκανδιναβικές εμπνευσμένες λεπτομέρειες και κομμάτια έμφασης DIY, έχετε μετατρέψει την ταπεινή κατοικία σας σε ένα #aesthetic, το pinterest-άξιο σπίτι. Τώρα το ερώτημα είναι το εξής: Έχετε πράγματι υπερβεί τα συνηθισμένα και έχετε επιτύχει #ApartmentGoals; Εδώ είναι τα σημάδια:

Το σπίτι σου είναι τόσο γελοία καθαρό, που δεν φτερνίστηκες ποτέ από τη σκόνη.

Σε μια εποχή που η υγεία και η ασφάλεια είναι υψίστης σημασίας, κρατώντας το χώρο σας χωρίς σκόνη θα πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα. Διαφορετικά, η ομορφιά του τόπου σας θα ήταν μόνο δέρμα-βαθιά. Εάν υπάρχουν μερικές περιπτώσεις που έχετε βρεθεί να φτερνίζετε από τη σκόνη, τότε ήρθε η ώρα να πάρετε έναν καθαριστή αέρα προσαρμοσμένο για να ταιριάζει στις ανάγκες σας στο σπίτι. Μετά από όλα, μελέτες δείχνουν ότι το φτέρνισμα μπορεί να παράγει έως και 40.000 αναπνευστικά σταγονίδια, ενώ ο βήχας που ωθεί μόνο περίπου 3.000.

Αν δεν είστε σίγουροι τι να πάρετε, μπορείτε να δοκιμάσετε το Pure A9 Καθαριστής Αέρα από Electrolux. Έχει ένα σύστημα PureSense που ανταποκρίνεται στις αλλαγές στην ποιότητα του αέρα, και καλύπτει μέχρι 88 τετραγωνικά μέτρα! Έχει επίσης 360 φίλτρα και πέντε στάδια καθαρισμού σχεδιασμένα για να καλύψουν τις προσωπικές και εποχιακές ανάγκες σας, ώστε να μπορείτε να επιστρέψετε σε ένα υγιές εσωτερικό περιβάλλον.

Μία από τις τάσεις του σχεδιασμού που μπορεί να έχετε υιοθετήσει στο διαμέρισμά σας είναι ανοιχτή αποθήκευση ενδυμάτων. Εκτός από το να είναι ένα χώρο-saver, ανοικτή αποθήκευση ενδυμάτων φαίνεται απλά μεγάλη, ειδικά όταν τακτοποιείτε από το χρώμα. Τα αλιεύματα, ωστόσο, είναι ντουλάπα σας θα είναι πραγματικά πιο επιρρεπείς σε βρωμιά και ρυτίδες.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να τα πλένετε και να τα στεγνώνετε τακτικά χρησιμοποιώντας μηχανήματα ποιότητας όπως το σύστημα πλύσης μπροστινού φορτίου UltimateCare™900 και το UltimateCare™ στεγνωτήριο εμπρόσθιου φορτίου 500 από την Electrolux. Η πρώτη ανιχνεύει αυτόματα βρωμιά και υπολείμματα για τέλειο καθαρισμό, καθώς διατηρεί τα ρούχα να φαίνονται ζωντανά και καινούργια για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Το τελευταίο, από την άλλη πλευρά, έχει έναν έξυπνο αισθητήρα, οθόνη LED, και πολλαπλά προγράμματα ξήρανσης για μια πιο βολική διαδικασία μετά το πλύσιμο-και λέγεται για να βοηθήσει στη μείωση των ρυτίδων στα ρούχα σας!

Όλα τα πιάτα που μαγειρεύετε είναι νόστιμα και instagrammable

Ας το παραδεχτούμε: Αυτές τις μέρες, το καλό φαγητό δεν είναι μόνο για τη γεύση, αλλά και τα βλέμματα. Το ίδιο ισχύει και για το μαγείρεμα στο σπίτι. Αν φαίνεται ορεκτικό, τότε είναι πιο πιθανό να θέλετε να το δοκιμάσετε και να το απολαύσετε όταν το κάνετε. Βλέπετε, είναι επίσης για την εμπειρία- μια γιορτή για τις αισθήσεις. Και φυσικά, η χαρά που έρχεται με ένα τόσο όμορφο δείπνο set-up σίγουρα δεν βλάπτει.

Με την επαγωγική σειρά μαγειρέματος με ηλεκτρικό φούρνο και από ανοξείδωτο χάλυβα Slimline Hood από Electrolux, το μαγείρεμα κάτι που έχει μεγάλη γεύση (χωρίς να βγαίνει μυρίζοντας σαν αυτό) είναι ένα cinch. Χάρη στον έλεγχο θερμότητας ακριβείας που επιτρέπει μια φλόγα που επιθυμείται με ακρίβεια, μπορείτε να πάρετε την τέλεια sear σε ό, τι μαγειρεύετε, δεν ιδρώτα.

 

Leave a Comment